LHB Inter Security honlapja
 
Bemutatkozunk
Szolgáltatásaink
Referenciák
Galéria
Elérhetőség

Új Magyarország Fejlesztési Terv Az LHB INTER-SEC KFT tanúsított AQAP 2120:2006 szabvány szerinti irányítási rendszerét az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósította meg.
www.nfu.hu www.magzrt.hu www.gvop.hu

A projekt címe:


Minőségkörnyezet és egyéb irányítási rendszerek Bevezetése tárgyában az AQAP 2120-2006 szabvány szerinti irányítási rendszer kialakítása és tanúsíttatása az LHB INTER-SEC KFT-nél.

A projekt rövid ismertetése:


A társaság a projekt keretében az ŐRZÉS-VÉDELMI és TÁVFELÜGYELETI TEVÉKENYSÉG, RIASZTÓ és ÖNMENTŐ RENDSZEREK TELEPÍTÉSE, SZERELÉSE, FORGALMAZÁSA területen a szolgáltatási folyamatait az AQAP 2120-2006 szabványban leírt követelményekhez igazítva alakította ki, mely megfelelőségét független féllel (HM FEJLESZTÉSI és LOGISZTIKAI ÜGYNÖKSÉG TECHNOLÓHIAI IGAZGATÓSÁG) tanúsíttatta sikeresen 2008. július 14-én.
A projekt finanszírozásához a társaság a támogató NEMZETI FEJLESZTÉSI ÜGYNÖKSÉG által meghirdetett GAZDASÁGFEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM minőségkörnyezet és egyéb irányítási rendszerek bevezetése GOP-2.2.2.-2007-0301. pályázaton nyert támogatást. Így a projekt az EURÓPAI UNIÓ támogatásával, a NEMZETI FEJLESZTÉSI ÜGYNÖKSÉG társfinanszírozásával valósult meg.

tanúsítvány

Vissza